2021. november 28., Stefánia

Mindenki ügye

#fidesz #előválasztás #propaganda #márki-zay péter

A Fidesz reakciója Márki-Zay vasárnapi győzelmére: Gyurcsány, Brüsszel, Soros, migráns!

Nagy Donát 2021.10.18. 07:23

Valószínűleg folytatódik a megszokott gyűlölködés a propagandában.

Karácsonyt Márki-Zay Péter váltotta a Gyurcsány showban – állítja a Fidesz legújabb videójában, amit szinte rögtön azután posztoltak, hogy Márki-Zay győzelmet hirdetett, írja a Telex.

 

A Fidesz szerint Márki-Zay Brüsszelbarát, adót akar emelni, csökkentené a béreket és az illegális bevándorlást is támogatná. A videót főleg különböző települések hivatalos pártoldalai osztják a Facebookon. Az egész végén a Fidesz anyagainak elmaradhatatlan szereplője, Soros György is megjelenik a háttérben. Dobrev Kláráról egyébként már nem esik szó.

 

 

Rögtön az első videó után, fél órán belül posztolták a párt oldalára a második Márki-Zayról szóló videót (folyamatosan készítik és terítik a propagandát). Ebben Márki-Zay-t „nyomulós karrier-baloldalinak” nevezik, aki a „balfék havert, Gerit” váltja. Itt Márki-Zay győzelmének esetén adóemelés mellé munkanélküliséget és emelkedő rezsiárakat is beígér a kormánypárt.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló