2023. március 22., Beáta Izolda

Környék ügye

#forgalomkorlátozás #sirok #egerbakta #útlezárás #bükkszék #eger rally #bátor

Vasárnap több környékbeli utat is lezárnak az Eger Rally miatt

Barna Benedek 2022.05.01. 06:30

Mutatjuk, hol korlátozzák a forgalmat az autóverseny második napján!

 

Szombat után vasárnap is Eger környékén versenyeznek a ralisok, és a vidal második napján újabb útlezárások várhatók. Az Útinform közlése szerint május 1-jén reggel 8 és este 6 óra között több közutat is érintenek majd a korlátozások:

lezárják a 24-es főutat Sirok és Egerbakta között, az Egerbakta és Bükkszék közötti szakaszt, valamint a Bátor elágazás és Bátor település közötti útszakaszt.

Terelőút az Egerbakta - 24-es főút - Eger - 25-ös főút - Szarvaskő - Egercsehi - Tarnalelesz - 23-as főút - Pétervására - Terpes - Sirok - Tarnaszentmária - Verpelét - Egerszalók - Eger útvonal.

 

Egerben az Egerbakta felé vezető úton (COLAS telephely környezetében), illetve a Kistályai úton (Renault Márkakereskedés környezetében) torlódás várható. Emellett érdemes lesz elkerülni a Liliom utcában működő Allure Healthy Hotel & Spa-t is, ugyanis ott lesz majd a díjátadó vasárnap délután.


Alább térképeken láthatók az Eger Rally vasárnapi útvonalai: 

 

 

 

 

 

(Indexfotó: Keller Richárd)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló