2024. június 17., Laura Alida

Környék ügye

#tisza-tó #jász-nagykun-szolnok megye #abádszalók #kukorica-labirintus

Péntektől a Tisza-tónál is kipróbálhatjuk, milyen egy kukorica-útvesztőben bolyongani

Barna Benedek 2021.08.05. 11:18

Nyit a környék első kukoricalabirintusa, amelyben az elkövetkező hétvégéken barangolhatunk.

Augusztus 6-án, pénteken 16:00-kor nyitja meg kapuit a Tisza-tó első kukoricalabirintusa Abádszalók közelében, a tavaszi tulipánszedés helyszíne mellett, a Tulip Garden Tisza-tó tulipánföldnél – számolt be az I love Tisza-tó Magazin.

 

Az útvesztő Tóth Diána mezőgazdász, az Élménytanya és a FarmerLand Abádszalók vezetőjének projektje, aki a lapnak elmondta:

A kukoricalabirintus 5 ha területű, amelyben egy 3 km hosszúságú útvesztő található. A felnőttek mellett a gyerekekre is gondoltunk, így számukra egy rövidített pályát jelöltünk ki. Augusztus 14-ig, az elkövetkezendő hétvégéken, pénteken és szombaton 16:00-tól egészen 22:00-ig lehet látogatni a labirintust. A bátrak akár sötétben, elemlámpával vagy anélkül is bejárhatják az utat

 

A Tisza-tó újabb attrakciója kutyabarát, így a négylábú kedvencünket is magunkkal vihetjük, de a szervezők azt kérik a látogatóktól, hogy gondoskodjanak a póráz használatáról és zacskókról a kutyapiszok felszedésére.

 

További részletek a Facebook-eseményél, IDE KATTINTVA olvashatók.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Eger és környéke fotókon csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló