2022. január 28., Károly Karola

Környék ügye

#m3-as autópálya #forgalomkorlátozás #karbantartás

Sztrádán közlekedők figyelmébe: az M3-as Heves megyei szakaszán hétfőn korlátozzák a forgalmat

Barna Benedek 2021.11.26. 13:03

Sávszűkülésre, sebességkorlátozásra kell számítani.

 

Karbantartási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz az M3-as autópálya Heves megyei szakaszán – tájékoztatta pénteken portálunkat a Magyar Közút.

 

Közleményükben azt írták,

az M3-as Budapest felé vezető oldalán november 29-én hétfőn, az 53-as és 59-es kilométerszelvények között szalagkorlát-javítást végeznek, és a munkavégzés ideje alatt, 8-tól 16 óráig a forgalom az érintett szakaszon egy sávra szűkül, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

A Magyar Közút arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. A karbantartási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, az utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

(Indexfotó: Varga György / MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló