2024. július 13., Jenő

Környék ügye

#szilvásvárad #simicska lajos #orbán egy geci

Szilvásváradon szurkolt és cigizett Simicska Lajos a hétvégén

Kovács Dávid 2022.09.06. 16:16

A kegyvesztett oligarcha a lányát nézte meg, aki a díjugrató országos bajnokság dobogósa lett.

 

Régóta nem láthattuk, a hétvégén azonban ismét társasági eseményen vett részt Simicska Lajos, aki Szilvásváradon nézte meg a díjugrató országos bajnokság döntőjét, amelyen a lánya, Anna is részt vett a 444-nek eljuttatott olvasói fotók szerint.

 

simicska

 

A portál olvasója a parkolóban futott össze először Orbán Viktor egykori bizalmasával, aki éppen cigarettázott, majd visszament a lelátóra a családjához, a távozásukkor pedig minden szemetüket magukkal vitték a legközelebbi kukáig.

 

Az egykori Fidesz-pénztárnok lánya, Simicska Anna végül bajnoki bronzérmes lett az ifi kategóriában, második helyen jutott döntőbe, ahol a későbbi győztest kivéve mindenki szórta a verőhibákat, de a bronzérmet így is sikerült megszereznie.

A 444 cikke szerint Simicska Anna hárskúti színekben versenyzett, itt található apja megmaradt vállakozása, egy állatenyésztési profilú mezőgazdasági cég.

Miután összeveszett a miniszterelnökkel, Simicska Lajos a vagyonát felhasználva egy darabig még küzdött a Fidesz ellen, ám a 2018-as választás után szinte mindenét eladta, azóta visszavonultan él.

 

A 444-nek elküldött, Simicskáról készült olvasói fotókat itt lehet megnézni.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló