2023. október 3., Helga

Környék ügye

#útfelújítás #közlekedés

Nő a forgalombiztonság az Egercsehi-Mikófalva összekötő úton


 

 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében valósítja meg Heves megyében a TOP-1.3.1-16-HE1-2021-00003 azonosító számú, „Közlekedésfejlesztés Heves megyében 2021” című projektet. A projekt részeként megújult a 2510-es jelű Egercsehi-Mikófalva összekötő út 1,8 kilométeres szakasza.

 

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program részeként 1,8 kilométeren újult meg a 2510-es jelű út. A projekt a TOP-1.3.1-16 kódszámú, Gazdaságfejlesztést és a munkaerő mobilitás ösztönzését szolgáló közlekedésfejlesztés című felhívás keretében valósult meg. A projekthez kapcsolódóan a közbeszerzési eljárás során kiválasztott kivitelező bruttó 148,59 millió forintból valósította meg a beruházást.

 

Az Egercsehi-Mikófalva összekötő érintett kilométerszelvények közötti szakaszának teljes körű felújítása során a kivitelező gondoskodott a meglévő burkolat profilmarásáról, a szükséges helyeken a teljes pályaszerkezet cseréjéről. Ezt követően kiegyenlítő réteg majd a teljes felületen aszfalt kopóréteg és új padka épült, valamint sor került tartós burkolati jelek festésére is.  

 

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Programról bővebb információt a www.kozut.hu oldalon olvashatnak.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló