2021. november 28., Stefánia

Környék ügye

#gyöngyös #útburkolat #m3-as autópálya #forgalomkorlátozás

Javítják a burkolatot az M3-ason – Mutatjuk, hol és mikor várható forgalomkorlátozás a napokban

2021.02.22. 14:54

A munkálatok idejére az érintett szakaszon egy sávra szűkül a forgalom és sebességkorlátozást vezetnek be.

A héten az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Gyöngyös térségében javítják a burkolatot. Az Útinform közlése szerint február 22-25. között, hétfőtől csütörtökig várhatóan a 82-es és 77-es kilométerszelvények között zajlik munkavégzés. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. portálunkhoz eljuttatott közleményében az áll, hogy február 26-án pénteken és március 1-én, hétfőn is várhatóak munkálatok a 82-es és 77-es kilométerszelvények között. A 8 és 16 óra közötti munkálatok ideje alatt a forgalom egy sávra szűkül, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek a szakemberek.

 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. A javítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

utfelujitas-komka-peter-mti
Fotó: Komka Péter / MTI

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló