2021. augusztus 6., Berta Bettina

Környék ügye

#gyöngyös #közlekedés #verseny #kresz #közlekedésbiztonság

KRESZ-teszt és ügyességi feladatok: Heves megyében is versenyeztek a közlekedő családok – FOTÓK

Barna Benedek 2021.06.13. 09:28

Gyöngyösön tartották az országos közlekedésbiztonsági vetélkedő megyei fordulóját.

Idén tizedik alkalommal indította útjára az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság a „Közlekedik a család” vetélkedőt, amelyben közlekedési témához kapcsolódó elméleti és gyakorlati feladatok által mutathatták be ismereteiket a versenyre jelentkezők – írja a police.hu.

kacs3_0

A Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottság június 12-én, Gyöngyösön a Sándor Autóházban rendezte meg a verseny megyei döntőjét. A megmérettetésen 10 család mérte össze tudását.

kacs2

kacs1_2

Mind a felnőtteknek, mind a gyerekeknek külön-külön tesztlapon kellett ismeretet adni KRESZ tudásukról. A tesztet követően az ügyességi, gyakorlati feladatok jöhettek autóval, kerékpárral, valamint a minden évben kötelező versenyelemmel, az elsősegélynyújtással.

kacs5_0

A napos időben, jó hangulatban telt versengésben a Fodor család került a dobogó legfelső fokára és egyúttal bejutott az országos döntőbe. A második helyen a Németh család, míg a harmadik helyen a Soltész család végzett. Győztesként a Fodor család képviselheti szűkebb hazánkat az augusztusi országos döntőben.

kacs6_0

(Képek forrása: police.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló