2023. október 1., Malvin

Környék ügye

#tisza-tó #játék #kincskeresés

Kincskereső játék indult a Tisza-tónál

Barna Benedek 2022.08.11. 08:06

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök virtuális kincsesládákat rejtettek el tó körül, ezek felkutatása szeptember első napjaiig nyereményt érhet.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei most virtuális kincsesládák keresésére invitálják a Tisza-tóhoz érkezőket – írta meg a police.hu.

 

A kis táblákra elhelyezett, számozott ládák a mellékelt térkép alapján egyszerűen megkereshetők.

Tisza-tó térkép-
Kép forrása: police.hu

Mit kell tenni?

 

1.) Meg kell keresni a számozott ládákat és leolvasni a QR kódot! A sorrend tetszőleges, de javasolt a számozást követni. Az 5. ládán lévő kód egy anonim kvízjátékhoz vezet, amelyhez a nyereményjáték is kapcsolódik.

 

2.) A kérdésekre könnyedén lehet válaszolni, ha előtte megtalálták és leolvasták a ládák kódjait, amelyek bűn- és balesetmegelőzési ajánlásokhoz vezetnek.

 

3.) Ezt követően ki kell tölteni a kvízt, majd az utolsó kérdés után megjelenő versikét e-mailben be kell küldeni a bunmeg.jaszmrfk@jasz.police.hu  címre!

 

Fontos: a kvíz ANONIM! A küldés gombbal a megfejtés nem érkezik meg automatikusan, ezt külön be kell küldeni a megadott e-mail címre, hogy a sorsoláson részt vehessenek, amelyben javasolt egy telefonos elérhetőséget is közölni.  

 

A helyes válaszok a küldés gombra való kattintással láthatóvá válnak, így rögtön ellenőrizni tudják, hogy esetleg miben tévedtek.

 

A szervezők a megfejtést beküldők közül sorsolással választják ki a nyerteseket, akik vásárlási utalványt nyerhetnek.

 

A beküldési határidő: 2022. szeptember 11.

 

Bár a nyereményjátékkal egybekötött játékos keresgélésre szeptember 11-én éjfélig van lehetőség, a "prevenciós kincsesládák" ezután is kint maradnak, és tetszés szerint megkereshetők lesznek.

 

 

(Indexfotó: Bugány János / MTI – Képünk illusztráció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Eger és környéke fotókon csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló