2024. június 21., Alajos Leila

Környék ügye

#heves megyei kormányhivatal #ignácz balázs

Ignácz Balázs Heves megye új kormánymegbízottja

2022.06.13. 07:36

Vasárnap nevezték ki a Heves Megyei Kormányhivatal élére.

 

Orbán Viktor miniszterelnök, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter javaslatára, Ignácz Balázst nevezte ki Heves megye kormánymegbízottjává, 2022. június 12-ei hatállyal – közölte vasárnap Facebook-oldalán a Heves Megyei Kormányhivatal. 

ignácz-balázs
Fotó: Heves Megyei Kormányhivatal

Ignácz Balázs a Magyar Államkincstár agrártámogatási feladatok végrehajtásáért felelős igazgatói posztjáról érkezik a Heves Megyei Kormányhivatal élére. Nem ismeretlen számára a kormányhivatal, ahol 2021. júniusáig az agrár- és vidékfejlesztést támogató főosztályt vezette.

 

Arról, hogy Ignácz Balázs lehet Pajtók Gábor utódja a Heves Megyei Kormányhivatal élén, már korábban is keringtek információk, az új Heves megyei kormánymegbízott személyével kapcsolatos kérdéseinket ezért csütörtökön mi is elküldtül a kormányhivatal sajtóosztályának, ezekre azonban nem kaptunk választ.

 

FRISSÍTÉS: Pajtók Gábor már gratulált is az utódjának. "Heves megye előző kormánymegbízottjaként szívből gratulálok a kinevezéshez, és sok sikert kívánok felelősségteljes munkájához!" – írta hétfő reggeli Facebook-bejegyzésében.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló