2022. július 1., Tihamér Annamária

Környék ügye

#borsod-abaúj-zemplén megye #edelény #választás 2022 #baz megye

Egy húszmilliós Corvette üzeni Edelényben, hogy a Fideszre kell szavazni

Fekő Ádám/Azonnali 2022.03.28. 10:24

Valószínűleg megvan a leginkább felsőligás reklámeszköz, és a leglelkesebb kormánypárti szavazó is.

 

Igaz, kampány van, de arra talán senki nem számított, hogy a legnagyobb civil dobását most hozta össze a Fidesz: egy építőiparban dolgozó férfi Edelényben gondolta úgy, hogy a Chevrolet Covette-jén üzeni a világnak, pontosan melyik pártra kéne szavazni. A fehér autóra nem is visszafogottan került fel a gondolat, hanem mindkét oldala és a hátsó szélvédők is jelzik a bámulóknak, pontosan mit is kell annak tennie, aki a szívére hallgat (természetesen a Fideszre  szavaznia). 

 

A nagyjából húszmilliós autó tulajdonosa a gyorsan virálissá vált képek pénteki feltöltése óta természetesen már megkapta a magáét a kevésbé visszafogott kommentelőktől, pedig a jelek szerint mégcsak nem is politikusról van szó, csak minden jel szerint nagyon szereti a Fideszt.

 

Kép forrása: Facebook

 

Ettől függetlenül jó eséllyel ez lett a Fidesz leggazdagabb utcai reklámja az áprilisi országgyűlési választás előtt, de talán nem a legdrágább: ezzel kapcsolatban főleg a Facebookon látható költéseket érdemes megnézni mondjuk a 444 gyűjtésében, ahol az elmúlt hetekben már egészen hihetetlen pénzösszegek csorognak el különféle kormánypárti influenszerekre, és a KESMA kiadványainak népszerűsítésére.

 

Ezt a cikket az Azonnali szállította.

 

(Indexkép: Bella Mannaro / Pixabay)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló