2024. június 19., Gyárfás

Környék ügye

#koronavírus #covid #bogács

Egy házibuli után tízen is covidosok lettek, egy ember pedig meghalt Bogácson

Nagy Donát 2021.11.18. 08:05

Gyászol a mulatós zenészek közössége.

Egy jó hangulatú, közös buli fordult tragédiába Sihell Ferryéknél Bogácson, ahol összesen tízen kapták el a koronavírus-fertőzést, írja a Blikk. A lap szerint maga a mulatóssztár is megbetegedett, az egyik vendég, Csaba azonban az összejövetel után 23 nappal életét vesztette.

 

Azt írják, hogy minden vendég be volt oltva. Csaba azonban különösen veszélyeztetett volt, ugyanis hat évvel ezelőtt új tüdőt kapott. Barátai próbálták megóvni mindentől, de szerintük a hosszú hónapok óta tartó járványhelyzetben szinte lehetetlen teljesen kizárni a személyes találkozókat.

Csocsesz, Kaczor Feri, Didi, Jessy és Baby Gabi is mind nagyon szerették, tisztelték őt. Én búcsúzóul a kedvenc Aradszky Laci-dalát énekeltem el

– mesélte a temetésről Ferry a Blikknek. Az énekes – akinek szinten pozitív lett a koronavírustesztje a buli után – már jobban van, de lelkileg megviselték az események, mert korábban egy rajongója és az apósa is koronavírus következtében halt meg.

 

A cikk megemlíti, hogy a mulatósvilágot sem kímélte a járvány, már tavaly is gyászoltak a zenészek és a rajongók. Decemberben hunyt el koronavírus következtében Kozák László, művésznevén Nagy Grófo. A legendás művész, Kis Grófo édesapja a kórházban lélegeztetőgépre került, és nem tudtak segíteni rajta az orvosok. Temetésén több százan búcsúztak tőle.

 

Címlapképünk illusztráció, fotó: Pixabay

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló