2024. április 25., Márk

Környék ügye

#gyöngyös #lomtalanítás #életveszély

Bútorok repkedtek egy negyedik emeleti erkélyről Gyöngyösön

Kovács Dávid 2022.04.08. 09:06

Életveszélyes lomtalanítást rendeztek a Harrer Ferenc úton. A leselejtezett berendezési tárgyak egy játszótér melletti zöldterületen értek földet.

A gyöngyösi városrendészet szabálysértési eljárást indított több férfi ellen, akik egy társasház negyedik emeleti erkélyéről bútorokat, berendezési tárgyakat hajigáltak egy játszótér melletti zöldterületre – közölte a szervezet a hivatalos Facebook-oldalán.

 

BALESETVESZÉLYES ÉS SZABÁLYTALAN LOMTALANÍTÁS! Szabálysértési eljárást indított a városrendészet több férfi ellen, akik...

Közzétette: Városrendészet Gyöngyös – 2022. április 6., szerda

 

A Harrer Ferenc úti esetről lakossági bejelentés alapján értesültek az egyenruhások, akik rögtön a helyszínre siettek. Ott igazoltatták az elkövetőket, akik ellen szabálysértési eljárás indult, hiszen nem rendelkeztek közterületfoglalási engedéllyel, de még csak a területet sem kordonozták körbe, vagyis csak a szerencsén múlt, hogy senki sem sérült meg a gondtalan és szabálytalan lomtalanítás során.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló