2021. november 28., Stefánia

Környék ügye

Az LMP bemutatta megyei jelöltjeit

2019.11.30. 00:00

A Lehet Más a Politika kedden bemutatta mindhárom megyei választókerületben induló jelöltjeit.

 

Komlósi Csaba jelenegi egri önkormányzati képviselő indul az egri, 1. számú választókörzetben, Reichenberger János szakközgazdász, igazságügyi szakértő a gyöngyösi, 2. számú választókörzetben, valamint Tóth Norbert biogazdálkodó a hatvani, 3. számú választókörzetben.

 

Csarnó Ákos megyei elnök felvezetője után a jelöltek bemutakoztak és több programpontot is kiemltek a párt programjából, amivel megszólítanák a megye és az választókörzetük lakóit, választóit. A párt programját a Gémesi György alapította Új Kezdettel együtt dolgozták ki szakemberek bevonásával (itt érhető el a teljes program).

 

 

 

Komlósi Csaba - 1. oevk

 

Jelenleg az LMP egri önkormányzati képviselője 2014 óta, de egyben a párt országos elökségének tagja is. A következőket emelte ki. "Úgy vélem, hogy a Lehet Más a Politika egy olyan programot fogalmazott meg a 2018-as országgyűlési választásokra, ami Magyarország és a szűkebb régiónk, Heves megye ill. az 1. számú választókörzet számára a jövőt jelentheti, továbbá olyan jelölteket és listavezetőt állított, akik képesek a programban lefektetett célok megvalósítására.

Én is ezen fogok dolgozni, ha megkapjuk a választók felhatalmazását!

 

A politika elsődleges feladata azoknak a korlátoknak a lebontása, amelyek megakadályozzák az embereket abban, hogy a sorsukról maguk dönthessenek! Ilyen akadályok egyrészről a szegénység, a tudatlanság, a reménytlenség, az önmagunkba és demokráciába vetett hit hiánya, másrészről pedig az életünk minden területét leuralni igyekvő központosított államhatalom. Nem magunkhoz akarjuk ragadni a hatalmat, hanem visszaadni a helyi, munkahelyi, szakmai és kulturális közösségeknek, hogy választott vezetőiket ellenőrizhessék és elszámoltathassák!”

 

 

Reichenberger János - 02. oevk

 

Szakközgazdász, parádsasvári lakos, korábban évekig az oktatással és a kultúrával foglalkozó minisztériumokban dolgozott, filmek és audiovizuális tartalmak tartoztak felügyelete alá. A 2014-es választás idején Szél Bernadett jelenlegi miniszterelnök-jelölt személyes kampányfőnöke volt.

 

 

 

Tóth Norbert - 3. oevk

 

Jelenleg is öko-kertészként dolgozik a Hatvan melletti Boldogon található termőföldjén. Korábban könytárosként is dolgozott és az LMP megyei szervezetének alapító tagjakéntmár nem először méreti meg magát a hatvani körzetben.

 

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló