2023. október 1., Malvin

Környék ügye

#tisza-tó #futóverseny

A Tisza-tó körül futottak versenyt a rendőrök (VIDEÓ)

Barna Benedek 2022.05.18. 18:24

Hetedik alkalommal rendezték meg a futóbajnokságot a tónál.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság ismét közösen rendezte meg az Országos Rendőr Tisza-tó körüli futóbajnokságot – írja a police.hu.

 

Az idén hetedik alkalommal megrendezett verseny résztvevőit Tiszafüreden Czinege László rendőr dandártábornok, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője köszöntötte. A megmérettetésen az Országos Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség, 12 megyei rendőr-főkapitányság és a Budapesti Rendőr-főkapitányság 6-6 fős csapatokkal indultak. A mezőny Poroszlótól indult és a kiépített gátkoronán Kisköre-Abádszalók-Tiszafüred útvonalon teljesítették váltófutással a csapattagok az 54,4 kilométeres távot.

 

Ízelítőként egy rövid videót is közzétettek, amelyen néhány drónfelvétel látható a futásról:

 

 

Az eredményhirdetésnél Dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője méltatta és elismerését fejezte ki a kollégáknak versenyen nyújtott teljesítményükért.

 

Az összetett csapatversenyben harmadik helyen a Budapesti Rendőr-főkapitányság, míg a második helyen Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság csapata végzett. A dobogó legfelső fokára a Készenléti Rendőrség csapatának tagjai állhattak.

dobogósak

(Fotók: police.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Eger és környéke fotókon csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló