2022. augusztus 13., Ipoly

Eger ügye

#eger #érsekkert #jégkorcsolya #jégpálya

Vasárnap zár az egri jégpálya

2022.02.27. 08:47

Ma este 7-ig csúszhatunk egyet az érsekkerti pályán.

Vasárnap 10:15-től 13:30-ig, majd aztán 17 és 19 óra között van meg a lehetőség a korcsolyázásra az Érsekkertben – írják az Eger Stars SE közösségi oldalán. A jégkorongosok tájékoztatása szerint egy torna miatt lesz később a délutáni nyitás, de akkor tehát két óra még rendelkezésre áll majd a téli sportok szerelmeseinek.

Megnyílt a műjégpálya az egri Érsekkertben - FOTÓK

Az eredetileg tervezettnél kicsit később, de végre nyitott az egri jégpálya: Minczér Gábor alpolgármester és az Egri Városi Sportiskola igazgatója, Kovács Géza adták át a nagyközönségnek kedd délelőtt. "A tavalyi nagyon nehéz, Coviddal beárnyékolt év után idén ismét sikerült biztosítanunk a lehetőséget, hogy az Érsekkert újra korcsolyázók hangjától legyen hangos" - fogalmazott az alpolgármester a megnyitón az EgerInfo beszámolója szerint.

Az enyhe tél ellenére „kitartott” a létesítmény, a december 14-i nyitást követően majdnem egész télen át megvolt a lehetőség a korcsolyázásra. Ez a fejlesztéseknek köszönhető, a pálya hűtését egy modern, alacsony energiafogyasztású és zajszintű Train hűtőkompresszor biztosította – ahogy arról szó volt a nyitás idején.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló