2024. június 22., Paulina

Eger ügye

#labdarúgás #ese #eger labdarúgó sport kft

Változás az ESE irányításában

Csarnó Ákos 2022.12.16. 14:44

Az ESE hivatalos közösségi oldalán tette közre a következő közleményt:

Az Eger Labdarúgó Sport Kft. jelenlegi vezetése egy évvel ezelőtt vette át a sportszervezet irányítását, melynek alkalmából értékelték az elmúlt esztendőt. A magasabb és hatékonyabb szakmai munka, az azonnali döntések, az infrastrukturális beruházások, a munkavállalók koordinálása és az egyéb kiadások koordinálása megkívánta az gyors, időveszteség nélküli döntéseket, azonban 2022 év végére kialakult egy átlátható működési rendszer, ami a struktúra változtatását is lehetővé teszi.

 

2023. január 01-től megszűnik a Klubigazgatói titulus, külön irányítás alá kerül a férfi felnőtt, a férfi utánpótlás és a női labdarúgás.

 

Mindez úgy fog megvalósulni, hogy a felnőtt futballba való integráció miatt a felnőtt csapat szakmai stábjának komoly szerep jut az utánpótlás felső szekciójában is.

 

Az Eger Labdarúgó Sport kft. tevékenységét az Operatív Testület fogja irányítani. A Testületet az Ügyvezető irányítja és öt főből áll. A döntéseket a grémium közös konszenzus alapján hozza.

 

A tagok a saját területükön szükséges irányításért felelősek, azonban a stratégiai kérdésekben a Testület dönt, amely heti rendszerességgel ülésezik.

 

A testület mindenkori tagjai közé tartoznak: ügyvezető; felnőtt első csapat stábvezető; operatív igazgató; férfi utánpótlás szakmai igazgató; női szakmai igazgató.

A férfi felnőtt és a férfi utánpótlás mellett a Klub továbbra is nagy hangsúlyt fog fektetni a női vonal további fejlesztéséért, ami már az elmúlt időszakban is szintet lépett.

 

Eger Labdarúgó Sport Kft. vezetése

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló