2021. október 24., Salamon

Eger ügye

#egri hulladékgazdálkodási nonprofit kft. #hulladék

Újra kinyitott az egri Hulladékudvar, de csak szigorú feltételekkel vihetjük oda a szemetet

2021.04.03. 08:08

Március 8. óta zárva volt az egri Hulladékudvar a járványügyi helyzet miatt, azonban most újranyitott. – A Közszolgáltatóval, illetve az érintett Hivatalokkal egyeztetve április 1-től újra, a szokásos nyitvatartási rendben fogadjuk ügyfeleinket a kötelező pandémiás szabályok szerint - közölte a Heol megkeresésére az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

hulladékudvar eger

"Ennek ellenére kérjük, hogy csak szükséges esetben, vegyék igénybe az udvar ingyenes lehetőségeit. Előtte tájékozódjanak a www.egrihulladek.hu honlapunkon a lakossági leadás feltételeiről. Sajnos már többször előfordult, hogy a beszállító egyáltalán nem rendelkezett hulladékszállítással kapcsolatos szerződéses jogviszonnyal. Ilyenkor az átvételt meg kellett tagadnunk.

 

A hét hat napján tartanak nyitva, hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között, szombaton pedig 8 és 16 óra között. Tapasztalataik szerint összességében elmondható, hogy a lakosság egyre nagyobb kedvvel veszi igénybe a szolgáltatást, 2018-ban még 465 tonna, tavaly viszont már 1082 tonna hulladékot adtak át térítésmentesen." - írta az önkormányzati cég.

 

(Kép: TV Eger)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló