2024. július 14., Örs Stella

Eger ügye

#eger #hotel eger #mészáros lőrinc #hunguest hotels

Újabb szállodát vesznek Egerben Mészáros Lőrincék

Barna Benedek 2021.09.30. 15:30

Bővül a felcsúti multimilliárdos hotellánca.

 

Egerben vesz újabb szállodát a felcsúti multimilliárdos, Mészáros Lőrinc cégének, az Opus Globalnak az érdekeltségi körébe tartozó Hunguest Hotels – szúrta ki a Portfolio.

 

A lap cikke szerint a Hunguest csütörtökön vételi szándéknyilatkozatot tett az Eger-Park Vagyonkezelő Zrt. tulajdonában álló Hotel Eger & Park megvásárlására.

A négycsillagos Hotel Eger & Park a legnagyobb konferenciakapacitással rendelkező szálloda az Észak-Magyarország régióban, az akvizíciónak köszönhetően a Hunguest Hotels erősíti pozícióját az üzleti- és a rendezvényturizmus területén, egyidejűleg a Mátra-Bükk térség legnagyobb turisztikai szolgáltatójává válik

– olvasható az Opus Global közleményében. A 214 szobás, 800 négyzetméteres wellnessközponttal rendelkező szálloda magas foglaltságú és stabil bevételtermelő képességgel bír a cég közlése szerint.

 

Nem ez lesz Mészárosék első egri szállodája: a Honguesté a Hotel Flóra is, amelynek felújítására 2,8 milliárd állami támogatást kaptak.

 

(Indexkép forrása: hotelegerpark.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló