2021. April 14., Tibor

Eger ügye

#egerplusz #sorozat #szólít eger

Szólít Eger – Fiataloknak szóló sorozatot forgatnak a városban, hamarosan itt a premier

2021.3.2. 21:38

Az első évad hat részből áll majd, márciusban jön is az első.

Szólít Eger címmel hamarosan elindul Eger első sorozata, amelyet a Youtube-on és portálunkon követhetnek majd a nézők. A sorozat egy fiatal csapatról szól majd: vígjáték, szerelmi szálak és dráma a kamerák előtt.

 

„Forgatókönyvünk természetesen egyedi, amelyen két rendező dolgozik gőzerővel” – nyilatkozta portálunknak Seres Attila, aki a sorozat egyik kitalálója és főszereplője. Mint megtudtuk, a sorozat a fiatalok hétköznapi életét szeretné bemutatni az egrieknek, elsősorban a 14 és 25 év közötti korosztálynak készül, de nem csak kizárólag nekik.

 

szólít_eger

 

„Sorozatunk – természetesen – elfogadó minden téren, a „család az család”-dolgot is támogatjuk teljes mértékben. Célunk, hogy felszínre törjünk és mutassunk akár egész Magyarországnak olyat, amit más sorozatban nem látnak – legfőképpen elfogadást és szeretetet” – hangsúlyozta Seres Attila, aki megjegyezte, hogy az alkotás elsősorban az egrieknek készül, hiszen Egerben játszódik.

 

A Szólít Eger részei a Youtube-on jelennek majd meg, az új epizódokról portálunkon mi is közlünk majd beharangozókat. Az első évad hat részből áll majd, a második évad elindulása attól függ, mennyire tetszik majd a nézőknek az, amit a fiatalok – köztük egri egyetemistákkal – csinálnak.  Az előzetes március közepére várható, az első rész pedig a hónap végére.

 

„Biztatás és érdeklődés jeléül kérünk mindenkit, iratkozzanak fel Youtube-csatornánkra és kövessék Facebook- és Instagram-oldalunkat, ahol mindenről értesülhetnek, ami a szereplőkkel és a sorozattal kapcsolatos” – hívta fel a figyelmet Seres Attila.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló