2021. november 28., Stefánia

Eger ügye

#eger #felsőváros #nemzedékek tere #szent istván ünnep

Szent István Ünnep: ilyen programmal vár az egri Felsőváros csütörtökön

Barna Benedek 2021.08.17. 12:38

Kenyérszentelés, gasztro stand up és koncert lesz a Nemzedékek terén.

 

Eger idén tűzijátékkal ünnepli augusztus 20-át, és pénteken a díszünnepség mellett a több kísérő rendezvény is lesz. A Felsőváros egy nappal korábban, azaz augusztus 19-én csütörtökön kívál programot: az Egri Kulturális és Művészeti Központ aznap ingyenes Szent István Ünnepet rendez a Nemzedékek terén.

 

Íme a rendezvény programja:

 

16:30 Gasztro stand up

 

Egy igazán humoros főzőshow az ország Tetovált Séfjével és eszement kuktájával, Vajtó Lacival, ahol nem csak láthatod az ételek elkészítését, hanem részt is vehetsz annak elkészítésében. Zsolt a TV Paprika és a Viasat3 csatornák állandó szereplője, aki nem mellékesen Budapest belvárosában igazi különlegességet hozott létre a gasztronómiában. A gasztronómia mellett a humor is fontos szerepet kap majd, hiszen amíg a séfünk főz, addig Vajtó Laci vicces stand up előadását élvezhetjük, természetesen a gasztronómiához igazítva.

 

18:00 Kenyérszentelés

 

19:00 Mystery Gang koncert

 

Egri Péter és a Mystery Gang a 21. szàzad nem csak hazai hanem nemzetközi berkekben is az egyik legnépszerűbb rockabilly együttes. A csapat frontembere Egri Péter, aki a zenekar dalainak szerzője is egyben, a 2020 èvben a Los Angelesi Academia Music Awards díjazottja, s legújabb dala rákerült a világ legjobb 25 rockabilly nemzetközi lemez vàlogatásàra is.

szent-istvan-unnep

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló