2024. május 20., Bernát Felícia

Eger ügye

#eger #sószoba #benedek elek óvoda gyermeklánc tagóvoda

Sószobát kapott az egri Gyermeklánc Tagóvoda – VIDEÓ

Székely Zoárd 2021.11.11. 08:51

Kedden délután adták át az új létesítményt.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, sikerrel zárult az augusztus 20-i gumikacsaverseny Egerben: az adományoknak köszönhetően összesen 2,5 millió forint gyűlt össze a Benedek Elek Óvoda Gyermeklánc Tagóvoda számára, így megkezdődhetett a sószoba kialakítása.

Sikeres volt a nemes célból megrendezett egri gumikacsaverseny: elég pénz gyűlt össze az óvodának

Újabb Patakparti Kacsapartit rendezett a Rotary Club Eger augusztus 20-án. A gumikacsák úsztatásának ezúttal is jótékony célja volt: a Felsővárosban található Benedek Elek Óvoda Gyermeklánc Tagóvodának gyűjtöttek sószobára. A sószobára felajánlott összegekért az adományozók támogatói jegyeket kaptak, rajtuk egy-egy kiskacsa sorszámával. Az elején beérkező 36 gumikacsa sorszámának tulajdonosai ajándékokat nyerhettek.

Kedden délután a Benedek Elek Óvoda Gyermeklánc Tagóvodájában adták át a Rotary Club Eger jótékonysági akciójának köszönhetően megvalósult sószobát.

 

Pártos Sándorné tagóvodavezető arról beszélt a megnyitón, hogy a nevelési programjukban fontos szerepe van a mozgásnak és az egészséges életmódra való nevelésnek, ezért fogadták nagy örömmel az új létesítményt, amivel a gyerekek immunrendszerét és egészségét tudják védeni.

Rendszeresen, heti legalább két-három alkalommal szeretnénk, ha a gyerekek feljutnának a sószobába, ahol különböző játékos foglalkozásokat tervezünk tartani nekik

– nyilatkozta az Eger TV-nek Pártos Sándorné.

Sószobát kapott a Gyermeklánc tagóvoda - 2021.11.10.

Újabb egri óvoda bővült sószobával a Rotary Club Eger jótékonysági akciójának köszönhetően. Kedden délután a Benedek Elek Óvoda Gyermeklánc Tagóvodájában adt...

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló