2023. március 30., Zalán

Eger ügye

#egerplusz #eger #tánc #pódium tánc- és balettiskola

Sikeresen szerepeltek a hazai bajnokságon az egri táncosok

Barna Benedek 2022.05.09. 17:02

Többször is dobogóra állhattak a Pódium Tánciskola növendékei.

 

Nagy sikert értek el az egri Pódium Tánc- és Balettiskola növendékei a Modern Tánccsoportok Magyarországi Szövetségének hétvégi Magyar Bajnokságán – számolt be a heol.hu.

 

Mint írták, az iskola első és második helyezést ért el junior korosztályban kortárs és modern tánc kategóriában, a felnőttek között egy-egy második és harmadik helyezéssel térhettek haza a fővárosból pódiumos növendékek.

 

 

A tánciskolát vezető Mirkóczki Zita elmondta: nagy öröm, hogy a járvány után végre újra versenyezhetnek. Elárulta továbbá, hogy a következő, amire teljes erőbedobással gyakorlnak, az az évzáró, amely a Gárdonyi Géza Színházban lesz június 12-én délután öt órakor. "Itt már új táncokat láthatnak az iskola növendékeitől az érdeklődők. Lelkesek vagyunk, vannak új versenylehetőségeink is, nagyon várjuk már például, hogy a balatonfüredi táncfesztiválon versenyezzenek a lányok" – mondta el Mirkóczki Zita. 

 

 

(Az indexfotón a versenyen kioasztott díjak; kép forrása: Modern Táncsportok Magyarországi Szövetsége / Facebook)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló