2024. május 27., Hella

Eger ügye

#óvoda #rezsiválság

Rezsiválság: így fognak működni Eger óvodái és bölcsődéi az év végén!

Csarnó Ákos 2022.11.07. 17:25

A megemelkedett energiaárak következtében kialakult nehéz helyzet miatt Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata az elmúlt hetekben többszöri egyeztetést folytatott az önkormányzat fenntartásában működő óvodák vezetőivel az intézmények téli szünetének kérdésében.

 

Minden óvodavezető előzetes igényfelmérést végzett a szülők körében, mely után egy közös, szakmai döntés született, miszerint ügyelet fenntartása mellett 2022. december 19-től 2023. január 8-ig az egri óvodák az alábbiak szerint tartanak nyitva:

 

2022. december 19-20-21-én teljes befogadó képességgel az Egri Kertvárosi Óvoda, a Szivárvány Óvoda Eszterlánc Tagóvodája, a Benedek Elek Óvoda Joó János Tagóvodája, 2 csoporttal az Egri Kertvárosi Óvoda Epreskert utcai Tagóvodája

 

2022.december 22-23-án és december 27-30-ig a Szivárvány Óvoda Eszterlánc Tagóvodája, mint erre az időszakra kijelölt ügyeletes befogadó intézmény

 

2023. január 2-6-ig pedig az Egri Kertvárosi Óvoda illetve a Benedek Elek Óvoda Joó János Tagóvodája és a Szivárvány Óvoda Eszterlánc Tagóvodája várja a gyerekeket.

 

A bölcsődék esetében 2022.december 19-től 2023. január 6-ig az Arany János utcai Montessori Bölcsőde látja el a gyermekek napközbeni felügyeletét.

 

forrás: Eger Város Hivatalos Oldala, indexkép: Getty Images

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló