2022. augusztus 8., László

Eger ügye

#egerplusz #eger #egri városi sportiskola #strandröplabda

Nemzetközi versenyen képviselhették országunkat az Egri Városi Sportiskola strandröplabdázói

agriasport.hu 2021.07.30. 14:16

Nemzetközi korosztályos versenyen bizonyították tehetségüket az Egri Városi Sportiskola strandröplabdázói.

Július elején megtisztelő felkérést kapott a Tari Bendegúz-Vincze Tamás alkotta U16-os strandröplabda páros. Az országos bajnokságon elért eredményeiknek köszönhetően képviselhették Magyarországot az ausztriai MEVZA U16-U18-as korosztályos versenyen.

A korosztályukban induló hat nemzet 16 legjobb csapatának versengése a sportág ünnepe lett, ami nemcsak a résztvevő csapatok játékminőségének, de a versenyt övező körülményeknek is köszönhető volt.

 

 

A Tari-Vincze páros élete első nemzetközi versenyén nagyszerűen helyt állt, hiszen négy csapatos csoportjukban legyőztek egy szlovák, illetve egy osztrák párost, majd a csoportdöntőben szoros meccsen maradtak alul a végül bronzmeccset játszó másik osztrák páros ellen. A csoportkörből másodikként való továbbjutás után a nyílt sorsolás kevésbé kedvezett a versenyen induló három magyar párosnak, hiszen egy ágra kerültek.

 

Az első akadályt sikerrel vették az EVSI-s fiúk, azonban a négy közé kerülésért folytatott következő mérkőzésen a taktikusabb és pontosabb játékot bemutató,
vasárnap délután végül ezüstérmet szerző Niemeier Lukas-Veress Ákos összeállítású magyar páros megálljt parancsolt számukra.

A megosztva elért 5. helyezés ugyanakkor mindenképp sikernek számít, nem beszélve a rengeteg megszerzett, a továbbiakban kamatoztatható tapasztalatról

– értékelt Vincze Tamás edző.

 

(Via agriasport.hu)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló