2024. június 19., Gyárfás

Eger ügye

#eger #mirkóczki ádám #újévi köszöntő

Mirkóczki Ádám: öröm, hogy lezárhattuk a 2021-es évet – VIDEÓ

Barna Benedek 2022.01.02. 11:59

Eger polgármestere újévi köszöntőjében azt kívánta 2022-re, hogy szabaduljunk meg a járványhelyzettől és megerősödve folytassuk az elmúlt két esztendő után.

Elérkezett végre az a pillanat, amikor – azt hiszem, mindannyiunk nevében – megfogalmazhatom, hogy örülünk, hogy a hátunk mögött hagyjuk a 2021-es esztendőt. Egy borzasztóan nehéz évet kellett most lezárnunk, amit örömmel teszünk.

– mondta újévi köszöntője elején Mirkóczki Ádám.

 

Eger polgármestere arról beszélt, hogy a járvány közepette szükségessé vált lezárások, korlátozások miatt "szinte semmit nem lehetett tenni, amitől Eger korábban Eger volt", és a vírus miatt minden család sérült, akár mert anyagilag rosszul érintette őket a helyzet, akár mert hozzátartozót, ismerőst vesztettek el.

Ennek ellenére jó volt látni, hogy ahogy fokozatosan szorult vissza a járvány, szinte egy családként, egy közösségként mozdult meg a város, és az év második felére visszakaptuk az életünket

– fogalmazott a városvezető, hozzátéve: a helyiek és a turisták is jól érezhették magukat Egerben.

 

Mirkóczki Ádám köszönetet mondott mindenkinek a szolidaritásért, és hogy az élet minden területén hozzátették "azt a munkát, amitől ismét jó volt, ismét büszkék lehetünk" városunkra. A polgármester beszédét azzal zárt, hogy 2022-re pillantva annyit kívánhat:

még egy ilyen év ne legyen, szabaduljunk meg egyszer és mindenkorra a járványhelyzettől és megerősödve lépjünk ki ebből az elmúlt két esztendőből.

Ennek reményében kívánt mindenkinek egészséges, minden bajtól mentes, eredményes, békés és gazdag 2022-es évet.

 

A tejes polgármesteri köszöntő alább megtekinthető: 

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló