2023. január 30., Martina

Eger ügye

#eger #parkolás #belváros #tahó parkoló

"Súlyos politraumatizált mozgássérült vagyok" – üzeni a belvárosi bank bejáratában parkoló autós

Kovács Dávid 2022.06.04. 16:16

 

FRISSÍTÉS (06. 06.): Cikkünk megjelenése után kapcsolatba lépett velünk a fényképen megörökített autó gazdája. "Nagyon súlyos politraumatizált mozgássérült vagyok. A Raiffeisen a számlavezető bankom, megközelíteni csak abban a parkolási formában tudom, ami a fotón látszik. Rendszeresen parkolok ott, és sem rendőr, sem a közterület-felügyelet nem ellenezte a parkolásomat, igaz, a mozgáskorlátozott igazolványt ellenőrizték, de rendben találták. (...) Nem akartam felrakni a darabokból összecsavarozott lábamat, nem igazán szép látvány. Elég baj az nekem, hogy elütöttek, és ezzel kell együttélnem" – írta nekünk. Mivel ezek olyan információk, amelyek erősen árnyalják a képet, helyét láttuk egy pontosításnak, illetve cikkünk címét is megváltoztattuk. Azoktól, akiket felzaklatott a történet, elnézést kérünk.

 

 

 

 

 

Akinek dolga van, annak dolga van – gondolhatta ez az autós, majd roppant stílusosan megállt a Jókai és a Bajcsy Zsilinszky utcák találkozásánál található pénzintézet bejárata előtt, aztán vagy befáradt ügyet intézni, vagy csak megvárt valakit, aki befáradt ügyet intézni, minden részlet sajnos nem derülhet ki egy képből.

 

tahoparkolo-olvaso
Fotó: olvasónk, Balázs

 

Az viszont kiderül, hogy az autó vezetője a.) bizonyára nagyon fontos ember; b.) vagy annak érzi magát c.) sietős dolga akadt; d.) nem érdekli, mások mit gondolnak e.) valami egyéb oka van a látottaknak. A képet egyik olvasónk, Balázs lőtte, majd küldte el nekünk, aztán valahogy elkutyulódott a beérkező üzeneteink között, ám egy szerencsés véletlennek köszönhetően ismét előkerült.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló