2024. június 18., Arnold Levente

Eger ügye

#sport #önkormányzati támogatás

Megjelent az egri városi sportpályázat

2024.02.06. 15:40

 

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a megyeszékhely közigazgatási területén működő sportszervezetek részére. – tájékoztatott az egri önkormányzat a hivatalos közösségi oldalán.

 

A kiírás a 2024-es évben Egerben megvalósuló szabadidős- és élsportesemények rendezési költségeinek; egyéni sportolók, fogyatékkal élő és mozgássérült sportolók versenyzési költségeinek támogatására irányul. A pályázat célja Eger város polgárainak színvonalas szabadidős sportprogramok biztosítása, valamint az egyéni sportolók rangos sporteseményeken történő részvételének elősegítése.

 

Pályázni a 2024. évi működési költségek vagy rendezvény szervezésének támogatására lehet. Támogatási igényt csak olyan társadalmi szervezetek nyújthatnak be, akiknek hatályos köztartozásuk nincs. Az elbírálás során előnyt élveznek az utánpótlás nevelésére kiemelt figyelmet fordító klubok, egyesületek, szakosztályok. A pályázat keretében profitorientált programok vagy a már más költségvetési forrásból finanszírozott rendezvények nem támogathatók.

 

Benyújtási határidő: 2024. február 16. (péntek)

 

A pályázatokról Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése hoz döntést.

 

A részletes kiírás itt érhető el.

 

indexkép: Getty Images

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló