2024. június 18., Arnold Levente

Eger ügye

#film #agria mozi

Magyar Filmek Hétvégéje az Agria Moziban!

Csarnó Ákos 2024.05.25. 08:08

 

Június első hétvégéjén a magyar filmeké lesz a főszerep az Agria Moziban! Két napon át, három teremben a jegy ára 990 Ft/fő minden filmre, egységesen felnőttek és gyerekek számára is.

 

„Az elmúlt években számos új és jó magyar film készült, ezekből válogatva június 1., szombat és 2., vasárnap összesen 10 filmet tűztünk műsorra. Több, magyar önéletrajzi alkotásból válogathatnak a nézők, ilyen az idén tavasszal bemutatott Most vagy Soha!, a Petőfi-filmként emlegetett legújabb magyar alkotás vagy a Blokád, mely nem csak a taxisblokád négy napját mutatja be, hanem Antall József, miniszterelnök magánéletébe is bepillantást enged. Az „anyák megmentőjeként” emlegetett Semmelweis szintén visszakerül a vászonra, továbbá a Toldi, animációs film is. A Magasságok és mélységek Erőss Zsolt hegymászó tragédiáját dolgozza fel, felesége, Sterczer Hilda szemszögéből és az utóbbi évek egyik legnézettebb magyar filmje, a Toxikoma is megtekinthető." – sorolta az Agria Mozi igazgatója, Berényi Tamás.

 

Romantikus filmekből sem lesz hiány kedvezményes jegyek kaphatóak a Hab és Az almafa virága című filmekre. A Jóreménység sziget, egy igaz történeten alapuló film a magány szépségéről és nehézségeiről. A főszereplő, Ljasuk Dimitry a covid idején, a vírushelyzet erősödésére úgy dönt, önkéntes karanténba vonul egy apró lakatlan szigetre a Tisza-tavon.

 

A műsor:

06.01. szombat

10:00 Most vagy soha! Előzetes

10:00 Jóreménység sziget Előzetes

10:00 Az almafa virága Előzetes

13:00 Toxikoma Előzetes

13:00 Semmelweis Előzetes

13:00 Magyarázat mindenre Előzetes

06.02. vasárnap

10:00 Toldi Előzetes

10:00 Semmelweis

10:00 Magasságos és mélységek Előzetes

13:00 Most vagy soha!

13:00 HAB Előzetes

13:00 Blokád Előzetes 

Jegyek kaphatóak az egermozi.hu oldalon és a mozi jegypénztárában, nyitvatartási időben!

 

Az eseményrő ide kattintva olvashat bővebben

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló