2024. február 23., Alfréd

Eger ügye

#egerplusz #eger #kitüntetés #magyar kultúra napja

Kit tüntessen ki Eger önkormányzata jövőre a kultúra napja alkalmából? Várják a javaslatokat

Barna Benedek 2021.11.02. 14:46

November 15-ig lehet ajánlásokat tenni.

 

Eger önkormányzata a helyi kitüntetések, díjak, elismerő címek alapításáról és adományozásáról szóló önkormányzati rendelete alapján várja a lakosság javaslatait az alábbi, a 2022. évi Magyar Kultúra Napja alkalmából kiosztandó kitüntetésekre:

 

– "Pro Agria" szakmai díj, a kultúra (a művészet, a közművelődés, a közgyűjtemények) területén kiemelkedő vagy tartósan magas színvonalú tevékenységet végző alkotónak, előadónak, szakembernek


"Gárdonyi Géza Díj" Egerben élő, egri lakhellyel rendelkező művészeti tevékenységét bármely művészeti ág területén legalább 25 éve sikeresen, magas színvonalon folytató művésznek

 

"Kiváló Munkáért" kitüntetés a kultúra, művészet területén kimagasló eredményt ért el, amivel kivívta a munkáltató, a munkatársak, mások megbecsülését, elismerését.


Kitüntetésre ajánlást bárki tehet, amelyet a felterjesztő lapon szükséges benyújtani a város jegyzőjének, november 15-ig.

 

További részletek, a rendelet, illetve a javaslattevő lap elérhető a város hivatalos honlapjának felületén olvashatók, IDE KATTINTVA.

 

(Indexfotó: Szinok Gábor)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló