2021. szeptember 24., Gellért Mercedesz

Eger ügye

#egerplusz #eger #házhoz szállítás #ételfutár #wolt

Kiderült, mikortól szállít ki Egerben a Wolt ételfutár

Barna Benedek 2021.09.14. 16:54

Még az ősszel megérkezik a szolgáltatás.

 

Ahogy arról egy hónapja portálunk is beszámolt, nemrég Eger neve is megjelent az elérhető városok sorában a Wolt ételfutár oldalán, azt jelezve, hogy hamarsan nálunk is elérhetővé válik a Netpincérhez hasonló futárcég szolgáltatása. 

 

Most pedig már kiderült az is, hogy egészen pontosan mikor: az Egri Napok Blog a Pénzcentrum.hu cikke nyomán azt írja, hogy Egerben novembertől rendelhetünk az új felületről.

 

A hevesi megyeközpont mellett egyébként még további hat városba érkezik meg ősszel a szolgáltatás, így Sopron, Dunakeszi, Vecsés, Tatabánya, Békéscsaba és Kaposvár lakosai is készülhetnek az újdonságra. Kezdetben valószínűleg csak ételeket rendelhetünk majd, a cég tervei szerint a kínálat viszont üzletek termékeivel is bővülhet a későbbiekben.

 

A futárcég honlapja szerint aki rajtuk keresztül rendel, az ételét követheti egészen az étteremtől az otthonáig – további részletekért érdemes a hivatalos oldalukat böngészni, IDE KATTINTVA.

 

 

(Indexkép forrása: Wolt / Facebook)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló