2024. június 24., Iván

Eger ügye

#eger #kaláka fesztivál

Kaláka Fesztivál- Hobo is Egerben lép fel június utolsó hétvégéjén

Csarnó Ákos 2023.06.06. 09:11

 

A 43. Kaláka Fesztivál 2023. június 22-25. között költözik Egerbe, mely a gazdag zenei kínálat mellett színházi programokkal, versszínházzal, gyerekelőadásokkal, képzőművészeti kiállításokkal is gazdagítja a látogatók élménytárát- hangzott el a beharangozó sajtótájékoztatón, ahol a programot Gryllus Dániel ismertette.

 

 

A rendezvényt megnyitó verskoncertnek idén a Rege Birtok ad helyet, ahol Sebestyén Márta, a Sebő-Együttes és a Kaláka várja az érdeklődőket.

Kísérőprogramként június 24-én szombaton 15 órától a Minorita templomban a Tizenöt Zsoltár névre hallgató koncertre várják a látogatókat.

 

Az Érsekkertben délelőttönként a gyerekeké lesz a főszerep, interaktív programokon, bábszínházi előadáson vagy a Hot Jazz Band gyerekműsorán vehetnek részt.

 

De az este sem múlhat el koncertek nélkül, érkezik többek között a Canarro, a Budapest Regtime Band, az Aranyakkord és Hobo is.

Minczér Gábor alpolgármester elmondta, a fesztivál Eger kulturális életének egyik ékköve.

 

Hozzátette, az identitás formálásának és az összetartozásnak egyik fontos eszköze a zene, a közös zenehallgatás. Mint mondta, hagyományainkat az ilyen fesztiválok által lehet bemutatni leghatékonyabban a fiataloknak.

 

A rendezvény részletes programjáról a www.kalakafesztival.hu oldalon olvashatnak.

 

forrás: Eger Város Hivatalos Oldala

 

 

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs is.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló