2022. október 3., Helga

Eger ügye

#eger #előválasztás #ellenzék #képviselőjelölti vita

Itt lehet élőben nézni, hogyan vitáznak az egri ellenzéki képviselőjelöltek – VIDEÓ

Barna Benedek 2021.09.08. 17:22

A Partizán YouTube-csatorna szervezésében ütközteti a véleményét az előválasztás két helyi indulója, Berecz Mátyás és Jánosi Zoltán.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Partizán YouTube-csatorna szeptember 6-a és 25-e között 32 körzetben tart előválasztási vitákat, többek között a Heves megyei 1. számú országgyűlési egyéni választókerület, azaz Eger és környékének jelöltjei számára is.

 

A két egri induló, Berecz Mátyás (DK, Jobbik, LMP, Liberálisok) és Jánosi Zoltán (Momentum, MSZP, Párbeszéd) szeptember 8-án, szerdán 17.00 órától vitázik. Az eseményt technikai okokból a nógrádi Bátonyterenyén tartják – ugyanis ezen a napon egymás után két vitát is felvesznek, az egri jelölteké mellett a salgótarjániakét is, ezt pedig csak úgy tudja megoldani a stáb, ha egy helyszínen zajlik a kettő –, ugyanakkor azok az érdeklődők sem maradnak le róla, akik személyesen nem lehetnek ott, ugyanis a vitát az interneten élőben közvetítik, alább követhető:

 

 

 

Az előválasztásnak két fordulója lesz: az első szeptember 18-26. között, amikor a képviselőjelöltekre és a kormányfőjelöltekre is lehet voksolni, a második pedig október 4-10. között, akkor már csak az első fordulóban legtöbb szavazatot kapó három miniszterelnök-jelölt közül kell választani.

(Indexkép forrása: Partizán / Facebook)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló