2021. April 11., Leó Szaniszló

Eger ügye

#eger #pizza karaván #pizza

Ismét kísértett Egerben az ocsmány körülmények miatt bezárt Karaván Pizza szelleme

2021.4.3. 19:42

Egy kis adminisztrációs mulasztás, és máris villantak a régi képek: mocskos konyhapult, lejárt szavatosságú élelmiszerek, ocsmány körülmények.

Nem szívesen, de emlékezhetünk, ahogy lassan egy éve robbant a bomba: annyira gusztustalan helyen készítették Eger egyik legismertebb pizzázójában az ételeket, hogy a hatóság be is záratta a helyet. Olyan népharag zúdult a Karaván Pizza vezetőire, hogy a kezdeti optimizmusuk után úgy döntöttek, bezár a bazár. Szerencsére.

 

 

Aztán néhány napja kaptunk egy üzenetet az egyik olvasónktól, miszerint a legnagyobb ételrendelős appon keresztül azt látja, hogy a Karaván Pizza él és virul Egerben. Ráadásul a hírhedt akciós ajánlatukat dobta fel a rendszer.

 

pkarvan

 

Megkerestük a NetPincért, hogy miként is lehet ez, mert a Karaván Pizza régi helyén egy ideje már más működik. A kezdeti rémület után kiderült, csak egy kis technikai hiba miatt történhetett meg, hogy aktívnak mutatta az egri rémálom-pizzériát a rendszerük.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló