2024. április 15., Anasztázia Tas

Eger ügye

#városgondozás #tavasz

Indul a tavaszi nagytakrítás Egerben!

2024.03.18. 14:18

Egymillió négyzetméteren kezdi meg a munkákat a Városgondozás

 

Hétfőn teljes kapacitással megkezdődtek a tavaszi munkálatok a Városgondozás Eger Kft.-nél. A cég több, mint egymillió négyzetméteren végzi a parkgondozási és köztisztasági feladatokat. Az enyhe február miatt a fű növekedése a szokásosnál hamarabb megindult, amire a Városgondozásnak gyorsan kell reagálnia. Traktoros fűnyírókkal, kézi fűkaszákkal egyaránt dolgoznak a cég munkatársai. A Városgondozás arra kéri a lakosságot és a járműhasználókat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a fűnyírási munkálatok környékén.

 

Szintén hétfőn elindult a Városgondozás két utcaseprő gépe is: a kisebb a belvárost napi gyakorisággal takarítja, míg a nagyobbik gép a külvárosi részeken dolgozik. Tavalyhoz képest jóval gyakrabban lehet majd találkozni a Városgondozás utcaseprő gépeivel az utakon, minden hétköznap üzemelnek egy új, hatékonyabb ütemterv szerint.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló