2021. november 28., Stefánia

Eger ügye

#eger #forgalomkorlátozás #városi ünnepsg

Így korlátozzák a forgalmat Egerben az október 23-i városi rendezvény miatt

Barna Benedek 2021.10.22. 13:35

A Hatvani kapu téren tartott megemlékezés idején várható forgalomkorlátozás.

 

Eger polgármesteri hivatala az 1956-os szabadságharcra emlékezve városi díszünnepséget tart 2021. október 23-án szombaton, melynek keretében koszorúzást tartanak 11 óra 50 perc körül az egri Hatvani kapu téren (a megemlékezés programjáról ebben a cikkünkben számoltunk be).

 

A rendőrség péntek jelezte, hogy a rendezvény zavartalanságának biztosítása érdekében az ünnepség idején forgalomkorlátozás várható. A police.hu-n olvasható közleményük szerint október 23-án várhatóan 11 óra 30 perc és 13 óra 30 perc között az alábbi rendőri forgalomirányításra számíthatnak a gépjárművezetők:

 

– A Pyrker téren a Kossuth Lajos útról balra kanyarodó forgalmi sáv zárása és a forgalom tovább terelése a Törvényház út irányába.

 

– A Törvényház út irányából érkező forgalom elől a jobbra kanyarodó forgalmi sáv lezárása és a forgalom tovább terelése a Kossuth Lajos út irányába.

 

– A Deák Ferenc - Klapka György út kereszteződésében a Klapka György útról érkező forgalom elterelése balra a Deák Ferenc útra.

 

– A Deák Ferenc - Klapka György út kereszteződésében a Deák Ferenc úton a Vasútállomás irányából érkező forgalom elterelése jobbra a Klapka György útra.

 

– A Szvorényi - Deák Ferenc utak kereszteződésében a Szvorényi útról érkező forgalom balra kanyarodó sávjának zárása és a forgalom elterelése jobbra a Deák Ferenc útra, vagy egyenesen a Klapka György út irányába.

 

– A Telekessy út - Trinitárius út kereszteződésében a Telekessy út forgalmának zárása.

 

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a gépjárművezetők türelmét és fokozott óvatosságát.

 

 

(Indexkép forrása: police.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló