2024. július 20., Illés

Eger ügye

#virágosztás

Idén is sikeres volt a Városgondozás virágosztása


 

Évről évre egyre népszerűbb a Városgondozás Eger Kft. nyári virágosztási akciója, az idei esemény különösen magas részvétellel zárult. Az Életfa Környezetvédő Szövetséggel közösen szervezett, a Civil Közösségek Házában tartott virágosztás pénteken reggel 9 órakor kezdődött, de volt olyan lelkes érdeklődő, aki már 7 órától a helyszínen várt, hogy elsőként sorra kerüljön.

 

 

Több száz egri lakos jött el az eseményre, akik szebbnél szebb virágokkal távozhattak: többek között voltak kúpvirágok, kakastaréjok, díszbazsalikomok, díszcsalánok és begóniák. Az előzetesen meghirdetett korlátozással ellentétben, látva a helyszínen a hatalmas érdeklődést, csökkenteni kellett az egy főre jutó elvihető virágok számát 10 darabra, ennek köszönhetően viszont mindenkinek jutott.

 

Nagy siker arattak a tulipánhagymák is, melyeket idén először osztott ki a lakosságnak a cég. Az elvitt virágok jobb helyre nem is kerülhettek volna, hiszen az egri házak kertjeit, erkélyeit fogják díszíteni, ezáltal is hozzájárulnak majd a város virágos összképéhez. A tervek szerint a Városgondozás jövőre is meg fogja ismételni az eseményt.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló