2024. április 19., Emma

Eger ügye

#eger #hotel eger #ételosztás #jótékonyság

Nehéz helyzete ellenére is rászorulókon segített az egri hotel (VIDEÓ)

2021.03.22. 19:00

A jótékonysági akciót egyben felhívásnak is szánták.

"Főzzünk együtt a rászorulóknak" mottóval szervezett jótékonysági főzést a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és a HotelHero csapata. A felhíváshoz a Hotel Eger & Park is csatlakozott, az önkéntesek 100 adag meleg ételt készítettek el, amelyet a Vöröskereszt munkatársai juttattak el a hátrányos helyzetűeknek – számolt be hétfőn a TV Eger.

 

Harmati Judit, a szálloda igazgatója a tévének úgy nyilatkozott, hogy egyrészt segíteni szerettek volna, másrészt ez az ació egy felhívás is volt. Mint mondta:

A mi szakmánk tulajdonképpen a legveszélyeztetettebb, legsújtottabb terület ebben a koronavírusos helyzetben, és szeretnénk egy kicsit felhívni a figyelmet arra is, hogy még mindig gondolunk a részorulókra, holott nálunk is nagyon sok rászoruló dolgozó van, aki megérdemelné ezt a támogatást.

Az alapanyagokat az egyik nagykereskedelmi áruházlánc biztosította, a kész ételeket pedig a Vöröskereszt juttatta el a rászorulókhoz, főleg egyedül élő kisnyugdíjasokhoz és nagycsaládosokhoz. Mivel a járvány miatt ételosztásokat nem lehet tartani, a vasárnapi ebédet otthon, egyszer használatos edényekben kapták meg a családok.

 

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló