2021. május 11., Ferenc

Eger ügye

#koronavírus #adománygyűjtés

Hétgyermekes anyuka halt meg koronavírusban, egri egyesület szervezett gyűjtést a családnak

2021.04.23. 11:45

"Egyesületünk megdöbbenve értesült arról, hogy március végén koronavírus miatti fertőzésben elhunyt egy hétgyermekes szentistváni anyuka, Vas Kitti, aki a legfiatalabb babáját még császármetszéssel világra tudta hozni" - írta közleményében Rázsi Botond Miklós, a Nagycsaládosok Egri Egyesületének elnöke. Szentistván egy Borsod megyei község, a Mezőkövesdi Járásban.
Bár a család nem egyesületi tagunk, de úgy gondoljuk, hogy sorstársaink, és nemes dolog lenne őket támogatni, ezért gyűjtést szerveztünk számukra. Végül 73.000,- Ft gyűlt össze, amelyet ma átutaltunk az édesapa részére.
"Tudjuk, hogy semmilyen összeg nem tudja még enyhíteni sem az édesanya és a feleség hiányát, de bízunk benne, hogy egy icipicit hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy ebből a borzasztóan nehéz helyzetből el tudjanak kezdeni valahogy kilábalni. Lehetőségeinkhez mérten a jövőben is igyekszünk nekik segíteni.
Ez úton is részvétünket fejezzük ki a családnak." - írta Rázsi.
Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló