2024. szeptember 9., Ádám

Eger ügye

#időjárás

Helyenként zápor, zivatar kialakulhat

Csarnó Ákos - Időkép 2024.08.05. 07:46

 

Hétfőn a napos időszakok mellett többfelé erősen megnövekszik a felhőzet, és több tájegységünkön is kialakulhatnak futó záporok, zivatarok, de helyenként hevesebb viharok is lecsaphatnak. Egy-egy erősebb zivatar felhőszakadással, apróbb szemű jéggel, valamint viharos széllökésekkel elsősorban helyenként az ország északkeleti harmadán, valamint elszórtan nyugaton fordulhat elő. Sokfelé élénk, néhol erős lesz a nyugati-északnyugati szél. Reggel általában 10 és 19, délután 24 és 32 fok között alakul a hőmérséklet.

 

Kedden már országszerte sok napsütésre számíthatunk, de a Dunától keletre, illetve a nyugati határhoz közeli tájakon időnként gomolyfelhők zavarhatják a napsütést, viszont legfeljebb csak északkeleten alakulhat ki elszórtan egy-egy kisebb futó zápor. Helyenként élénk lesz az északi-északnyugati szél. Reggelre felfrissül a levegő, majd délután 25-31 fokot mutathatnak a hőmérők.

Szerdán túlnyomóan napos időben lesz részünk, az időnként megjelenő kisebb felhőkből számottevő csapadék sehol sem várható. Csak néhol élénkülhet meg a délies szél. A legmagasabb hőmérséklet 27 és 34 fok között alakul.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló