2022. január 28., Károly Karola

Eger ügye

#egerplusz #eger #bródy sándor megyei és városi könyvtár #harry potter #kvíz

Harry Potter-rajongókat várnak az egri könyvtárba

Barna Benedek 2022.01.07. 15:49

Ki szeretné próbára tenni a népszerű könyvekkel kapcsolatos tudását?

 

A Harry Potter-könyvek rajongóinak kedveznek az év második hetében a Bródy Sándor Könyvtárban. Szerdán 15:00 órától a böngészőben varázspálca-készítés és Harry Potter témájú fotózás lesz, majd pedig egy vetélkedőt tartanak.

 

"Várunk szeretettel 2022. január 12-én, szerdán 16.00 órától minden olyan boszorkányt, varázslót és muglit, aki egy fergeteges kvíz keretében próbára szeretné tenni könyves Harry Potter tudását" – írják a beharangozóban.

 

A kvízre "0-tól 99 éves korig" lehet jelentkezni egyénileg vagy maximum 5 fős csapatokkal EZEN A LINKEN (az eseményen való részvételhez a regisztráció szükséges). A szervezők szerint főleg RAVASZ szintű kérdések lesznek a könyvekből, és nagyjából 1,5-2 órás lesz a kívz időtartama. A részvétel ingyenes, a nyeremény pedig "az örök dicsőség és a szórakozás" (tehát nem nyereményjáték lesz).

 

További információk a könyvtár honlapján olvashatók, illetve Szabó Eszter könyvtárost érdemes keresni a kvíz kapcsán (e-mail: szabo.eszter@brody.iif.hu, telefon: 36/517-576 / 134-es mellék).

pikrepo-com - harry potter
Fotó: pikrepo.com

Egy másik, a Felnémeti Fiókkönyvtárral kapcsolatos hírről is beszámolt az intézmény: a Fiókkönyvtár festés, karbantartás miatt január 4-től elészen január 16-ig zárva tart, várhatóan január 18-án nyit majd. Az időközben lejáró könyvek határideje meghosszabbodik, illetve leadhatók a Központi Könyvtárban (Eger, Kossuth u. 16.). A karbantartás ideje alatt a könyvtár valamennyi részlegének szolgáltatásait használhatják felnémeti olvasók.

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló