2022. január 26., Vanda Paula

Eger ügye

#eger #aldi #béremelés

Ha az egri Aldiban szeretne dolgozni, elégedett lesz a fizetéssel

Székely Zoárd 2022.01.04. 07:52

Van olyan pozíció is, ahol több mint egymillió forintos bruttó fizetéssel honorálják a munkavállalókat.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Egerben a Mátyás király úton nyílik az Aldi legújabb üzlete, így aki már az ottani álláslehetőségeket nézegeti, minden bizonnyal elégedett lehet a fizetéssel. Az AIdi Magyarország ugyanis valamennyi munkakörben, az infláció mértékét meghaladva, egységesen 8%-kal emeli munkatársai bérét – derül ki abból a közleményből, amelyet a vállalat juttatott el az MTI-hez.

A 2022. január 1-jén a hipermarketláncnál életbe lépett munkabérek szerint az áruházi és a logisztikai munkatársak a vállalatnál eltöltött 5 év után már több mint 432 000 forintos bruttó munkabérre számíthatnak.

Az áruházvezetők kezdő bére bruttó 651 700 forinttól indul, azok a munkavállalók pedig, akik legalább 10 éve kiemelt forgalmú üzletben dolgoznak áruházvezetőként, a 11. évtől kezdve bruttó 1 052 000 forintos bruttó fizetésre számíthatnak.

 

Az Aldi egy új pozíciót is létrehozott üzletvezető-helyettes munkakörben. A pozícióban tevékenykedő alkalmazott bére havi bruttó 522 800 forintnál kezdődik.

 

A frissen a vállalathoz érkező áruházi eladók vagy logisztikai munkatársak bére bruttó 362 600 forintra emelkedik 2022. januárjától, a cégnél töltött hatodik munkaévtől bruttó 432 100 forintra nő a havi fizetés, a pozícióban pedig bruttó 502 300 forintot lehet keresni. 

 

Az áruházláncnál a 8 órás munkarend mellett részmunkaidőben is lehet munkát vállalni, így heti 20-35 óra közötti munkavégzésre is van lehetőség.

 

 

Címlapfotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló