2021. október 26., Dömötör

Eger ügye

#egerplusz #eger #városkártya

Gazdára talált a tízezredik egri városkártya – FOTÓK

Barna Benedek 2021.10.12. 16:56

Kedden adták át tulajdonosának.

 

Az Eger Városkártya program 2014 márciusában indult el. Szlogenje a városi jelmondatra – "Eger, a te történeted" – és az egriség előnyeire utal. A plasztik kedvezménykártyára, mely a városi arculatot hordozza, az igénylés beérkezését követően felkerül az igénylő neve és egyedi sorszáma, amely mostantól ötjegyű lesz:

kedden délelőtt Minczér Gábor alpolgármester adta át a tízezredik igényelt városkártyát Molnár Rita egri lakosnak.

városkártya-fb2

Az esemény kapcsán kiadott önkormányzati közlemény felidézi: már több kiemelt kártya is ünnepélyes keretek között került átadásra. Ilyen volt az 1000-es, a 3000-es, a 4000-es, az 5000-es, a 8000-e, és 9000-es sorszámú kártya melyek birtokosai Kovács Kati énekesnő, Szabó Attila, a Csík Zenekar, Biros Péter olimpiai bajnok, valamint az „Év egri újságírója”.

városkártya-fb

A kártyát számos, az egri önkormányzathoz kötődő helyszínen fogadják el, többek között az Egri Vízilabda Klub, a Bitskey Aladár Uszoda, a Gárdonyi Géza Színház, az Agria Film Kft. (mozi), az Egri Kulturális és Művészeti Központ, a Bródy Sándor Könyvtár és a Dobó István Vármúzeum (az elfogadóhelyek teljes listája IDE KATTINTVA böngészhető).

A város által fenntartott intézmények programjain, valamint az önkormányzat cégeinek vállalkozói tevékenységéhez kapcsolódó szolgáltatások igénybevétele során lehet élni a kártya által nyújtott kedvezményekkel.

 

(Képek forrása: Eger Város HIvatalos Oldala / Facebook)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló