2023. október 1., Malvin

Eger ügye

#eger #markhot ferenc kórház #látogatási tilalom

Friss bejelentés: látogatási tilalmat rendeltek el az egri kórházban

Barna Benedek 2021.10.22. 13:11

Péntektől részleges tilalom lépett életbe, hétfőtől pedig teljesen megtiltják a látogatást.

 

Látogatási tilalom lép életbe az egri a Markhot Ferenc Kórházban – számolt pénteken a heol.hu az intézmény tájékoztatása nyomán.

Október 22-i nappal, azaz péntekkel kezdődően részleges látogatási tilalmat rendeltek el a Belgyógyászati – Infektológiai Centrum minden részlegén, a Krónikus Belgyógyászati osztályokon (Eger-Mezőkövesd), az Intenzív osztályon és a Szülészeti-Nőgyógyászati osztályon.

A hozzátartozók a hét minden napján 16 óra és 16.30 között juttathatnak el csomagot a kórházban fekvő betegek számára. A csomagban értéktárgy, telefon, pénz, romlandó élelmiszer nem lehet. Ezekért a kórház nem vállal felelősséget. A csomagot névvel és osztály megnevezéssel szükséges ellátni.

egrii kórház - mti fotó Komka Péter
Fotó: Komka Péter / MTI

A járványügyi helyzetre tekintettel pedig október 25-i nappal (hétfővel) kezdődően teljes látogatási tilalom kezdődik visszavonásig.

A Markhot Ferenc Kórház kéri a lakosságot, hogy a kórház területén érvényes szabályokat tartsák be: maszkhasználat, kézfertőtlenítés és a védettség
igazolása.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló