2024. július 24., Kinga Kincső

Eger ügye

#útlezárás #tour de hongrie

Forgalomkorlátozások lesznek a kerékpárverseny miatt pénteken, Egerben

Csarnó Ákos 2024.05.08. 11:38

Érkezik a Tour de Hongrie

 

Korábban írtunk arról, hogy pénteken ér városunkba a Tour de Hongrie lerékpáros verseny. A verseny 3. szakaszában a résztvevők május 10-én, pénteken 11:45-kor rajtolnak Kazincbarcikáról, útvonaluk Heves vármegyét és Egert is érinti, majd városunkon áthaladva érkeznek meg a Mátra lábához, hogy aztán egy mátraházi körözést követően a Kékestető csúcsán érjenek célba.

A versenyzők pénteken 12:30-13:30 között haladnak át Eger útjain, akik Szarvaskő irányából érkeznek a 25-ös számú főútvonalon, majd az Egri út – II. Rákóczi F. út – Kisasszony utca érintésével a 24-es számú főút irányába hagyják el városunkat.

 

fotó: tdh.hu

 

A jelzett útvonalon ebben az időszakban jelentős mértékű forgalomkorlátozásra kell számítani!

 

A mezőny biztonságos áthaladását a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság, az Egri Rendőrkapitányság és a Polgármesteri Hivatal Önkormányzati Rendészeti Csoportja biztosítja.

Az önkormányzat kéri a lakosságot, hogy az érintett szakaszon körültekintően közlekedjenek gyalogosan, kiemelt figyelmet fordítva a zebrákon történő átkelésre, ami a mezőny érkezésekor tilos! Felhívják a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy autóikkal ne parkoljanak a körverseny útvonalán, különös tekintettel az Egri úton és a Kisasszony utcában! Kérik, hogy a már parkoló gépjárműveket távolítsák el a verseny idejére!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló