2024. április 13., Ida

Eger ügye

#önkormányzat #játszótér

Folyamatos a játszóeszközök felújítása és bővítése Egerben

Csarnó Ákos 2023.02.08. 09:14

A tavalyi évben a város különböző pontjain összesen 11 játszóeszköz cseréje valamint 3 új játszótér kialakítása valósult meg - adta közre az önkormányzat a hivatalos közösségi oldalán.

 

Az eddigi enyhe tél nem akadályozta a folyamatos munkát, melynek köszönhetően a napokban a 12.választókerületben 3 millió forintból a bervai és a pásztorvölgyi játszótér illetve 2,7 millió forintból a 9. választókerületi játszóterek felújítási munkái készültek el.

 

 

A Berva lakótelepen lévő játszótéren két új játszóeszközt telepítettek, a Pásztorvölgyben pedig egy kéttornyú játszóvár kapott helyet.

 

A Kallómalom utca 32-48 szám alatt két új hintát és egy kombinált mászókát, míg a Kallómalom utca 68-78 szám alatt új mérleghintát használhatnak a gyerekek.

 

 

Az eszközök beszerzése és kihelyezése mellett a szükséges, általános karbantartási munkálatokat is elvégezték.

 

Egerben 2023-ban összesen 17,8 millió forintból 3 új játszóteret alakítanak ki a város 3 különböző helyszínén, a Kiskanada utcában, a Borház soron illetve az Ifjúság utcában, felújításra kerülnek az érsekkerti játszótéri eszközök illetve a Rainer Károly utcában újak biztosítják majd a kicsik önfeledt játékát - zárul a közlemény.

 

fotók: Eger Város Hivatalos Oldala

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló