2024. február 24., Szökonap

Eger ügye

#eger #egészségügy #magánegészségügy #medicover

Fogászati klinikát és laborpontot nyit Egerben a Medicover

Kovács Dávid 2022.03.10. 10:07

A városban is megveti a lábát a magánegészségügyi cégcsoport.

Április elején fogászati klinikát és laborpontot nyit Egerben a Medicover, Kelet-Közép-Európa egyik vezető magánegészségügyi szolgáltatója. Ezt maga a cégcsoport jelentette be a honlapján.

 

A közlemény azt ígéri, hogy az áprilisban nyíló klinika akadálymentes, valamint könnyen megközelíthető lesz, a város központjában, a Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 15. szám alatt nyílik majd meg.

 

A Medicover egri kirendeltsége tehát két területre fókuszál:

 

• a fogászati beavatkozásokhoz magasan képzett fogorvosokat és fogászati asszisztenseket, valamint minőségi anyagokat és korszerű módszereket ígérnek,

 

• a laborponton pedig orvosi javaslat vagy beutaló nélkül is felkereshető, több mint 300 féle laborvizsgálat és több mint 50 célzottan összeállított laborvizsgálati csomag közül lehet választani.

 

"A mintákat saját laboratóriumunkban értékeljük és az eredményeket – a legtöbb esetben már 1-2 napon belül – elérhetővé tesszük online leletkezelő rendszerünkben" - írják a közleményben.

 

Az egri Medicover-központ hétköznapokon reggel nyolctól este nyolcig lesz nyitva. A Medicover Fogászat Facebook-oldala szerint néhány napja még fogászati asszisztenst is kerestek.

 

A Medicover egyébként 1998 óta van jelen a magyar magánegészségügyi piacon.

 

 

(via Egri Napok)

 

(Indexkép: Medicover)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló