2024. július 13., Jenő

Eger ügye

#eger #felújítás #eszterházy károly egyetem #lezárás

Felújítás miatt lezárják az egri egyetem B épületének főbejáratát

Székely Zoárd 2022.03.18. 11:12

Március 23-tól kezdődnek a munkák. Parkolni sem lehet majd az épület előtt.

Március 23-án, azaz jövő szerda reggelétől lezárják az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem B épületének főbejárati szakaszát, ugyanis elkezdődik az épület teljes rekonstrukciója – értesítette az Egerinfót az egyetem.

 

Mint írják, a B épület, a Gyakorló Iskola, valamint az E épület energetikai fejlesztésén belül megvalósult a nyílászárók cseréje, a tetőszerkezet- és a homlokzat hőszigetelése, valamint hőszivattyú kiépítése és kondenzációs kazán beépítése, továbbá termoszelepek elhelyezése.

Az egyetem vezetése az e-mailben felhívja a hallgatók figyelmét, hogy a “B” épület az Egészségház út felőli, a rámpa utáni bejáraton keresztül lesz csak megközelíthető, a főbejárati részen a gyalogos közlekedésre nem lesz lehetőség. 

A biciklik elhelyezésére a területen biztosít az intézmény kerékpártárolókat, azonban az épület előtti, eddig parkolóként funkcionáló terület, mostantól munkaterületként működik majd, így ott parkolni sem lesz lehetőség.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló