2024. június 21., Alajos Leila

Eger ügye

#egerplusz #eger #felnémet #gyermeknap #majális

Kicsiknek és felnőtteknek is tartogat programokat a Felnémeti Gyermeknap és Majális

Barna Benedek 2022.05.13. 13:17

Szombaton tartják a rendezvényt – mutatjuk, hogy fog kinézni!

 

A Felnémetért Lokálpatrióta Egyesület hétvégén ismét megtartja Gyermeknap és Majális elnevezésű rendezvényét. Szombaton várják az érdeklődőket a Finomszerelvénygyár (Berva) volt modellező pályáján, az Apátfalvi utca végén. Bár a főszerep a kicsiké lesz, a felnőtteknek is kínálnak programokat.

 

9 és 10 óra között a felnémeti fertálymesterek jóvoltából zenés ébresztő lesz, majd 10 órakor, a megnyitót követően a gyerekeknek szóló programok következnek, többek közt a Villámrock Pásztorvölgy akrobatikus rock ’n roll bemutatója és a bervai óvodások műsora. "Ők mind-mind felnémetiek, szeretnénk őket népszerűsíteni azzal, hogy bemutatkozási lehetőséget kapnak a színpadunkon" – mondta el az Eger Híreknek a városrész képviselője, a szervező Lokálpatrióta Egyesületet vezető Bódi Zsolt.

 

Ezután Szemerey László és kiskutyáinak bűvészshow-ja következik majd. Közben arcfestés, lovagoltatás, zoknicsata, célbadobás, kerékpáros ügyességi verseny várja a gyerekeket, emellett a kicsik kipróbálhatják azt is, milyen beülni egy teherautóba vagy munkagépbe.

 

Dél körül a Felnémeti Vadvirágok, majd az Egri Vitézek Népdalkör következik, azután a szintén felnémeti Fekete János nótázik az ebéd mellé. A délután folyamán pedig Nagy Adrienn és Nagy Erzsébet jelentkezik egy retro műsorral.

 

A műsor az alábbiak szerint alakul:

gyereknap és majális

(Kép forrása: Felnémetért Lokálpatrióta Egyesület / Facebook; Az indexfotó illusztráció, forrása: pikrepo.com)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló