2024. július 22., Magdolna

Eger ügye

#korda györgy #balázs klári

Elmarad az egri Korda György - Balázs Klári koncert


Egészségügyi okokból.

 

Szomorú közleményben tudatta a szervező, hogy a június 16-ra tervezett Korda-Balázs koncert egészségügyi okok miatt elmarad.

 

Kedves Vendégeink!

 

Sajnos rossz hírt kell közölnünk veletek! A napokban kaptuk meg Korda György és Balázs Klári és menedzsmentjük tájékoztatását, miszerint több koncertet is kénytelenek lemondani "A Művész házaspár egészségének megőrzése" céljából. Sajnos az egri koncert is ezek közé tartozik, így a június 16-ra tervezett teljes esemény elmarad!

 

Arra törekszünk, hogy Eger ne maradjon Retro Fesztivál nélkül, így már meg is kezdtük egy új esemény szervezését! Szeptember 8-án a Groovehouse egy jubileumi élő nagykoncerttel érkezik, majd azt követően Retro Fesztivál, ahol fellép Krisz Rudi, Cory (Happy Gang) és mások!

 

A kellemetlenségért elnézéseteket kérjük!Az online vásárolt jegyek visszautalásra kerülnek, a papír alapú jegyek pedig visszaválthatók az Agria Mozi jegypénztárában június 10-ig, vagy felhasználhatók a szeptemberi eseményen!

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló